Skip to content

Om oss

HVEM ER VI

Slettaa Dykkerklubb ble stiftet 2015, og har siden den gang vokst til å bli Norges største dykkerklubb med over 300 medlemmer. Vi holder til i Haugesund, hvor vi har bygget oss et fint og moderne klubbhus. Vi arrangere klubbdykk, dykkerkurs og ryddeaksjoner. Hos oss kan du også fylle luft (både Nitrox og vanlig luft). Vi leier også ut dykkeutstyr og klubbhuset.

VÅR VISJON

Vi skal være en klubb der alle får være med, uansett alder og ferdighetsnivå. Hos oss vil du alltid finne en buddy å dykke med, samt utvikle dine ferdigheter som dykker. Vi tar deg med på fine dykketurer året rundt, og har som mål å gi dykkere på Haugalandet et godt og sikkert miljø for å drive sin hobby. Vi har fokus på å dykke trygt, sikkert og organisert.

ET TYPISK ÅR FOR OSS

Ukentlige klubbdykk, jevnlige dykkekurs og ryddeaksjoner, klubbtur til Espevær (og gjerne Egypt), Aware Smedasundet, Divers Night, juledykk, julebord og Clean Ocean Conference.

VÅRT MÅL

I Slettaa dykkerklubb gjør alle seg godt kjent med hvilke lover og regler som gjelder for klubbens aktiviteter og følger disse. Alle har høyt fokus på sikker dykking og dykker innenfor tabellgrenser, egen kompetanse og dagsform. Alle bruker sertifisert og vedlikeholdt utstyr. Alle er inkluderende og tar vare på hverandre. Vi har takhøyde for å si ifra om kritikkverdige forhold og mangelfullt utstyr, samt stopper aktivitet som ikke anses som sikker. Vi tar vare på- og fremmer kunnskap om det marine livet i havet.

Du er velkommen til å bli en del av dykkerklubben!

E-post

post@slettadk.no